Grafmand Hemels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitvoering: Witte of bruine wilg

Details: Witte, bruine,   groene of  zwarte wilg 

Handgrepen: Standaard touw, ook mogelijk met

wilgentenen oren of leren handgrepen

Hout: Vuren en Douglas

Binnenbekleding: Ongebleekt katoen en zuiver wol

Prijs: 1100,- inclusief btw en matras met kussen

 

 

Klik op de foto’s voor details

 

Bewust en duurzaam de aarde verlaten

Dit omdat heden ten dage een duurzaam en bewust leven niet geschuwd wordt, dus waarom dan ook niet op bewuste wijze onze aarde verlaten?

De Wilgenstudio biedt u handgemaakte wilgen grafmanden met een romantische uitstraling, genaamd grafmand Hemels. Allen voorzien met een zachte binnenbekleding (inclusief de deksel), samengesteld uit zuiver wol en ongebleekt katoen.

Ook worden de  manden compleet geleverd met matras en hoofdkussen, van dezelfde materialen. Eventueel kunt u tegen een vergoeding ook kiezen voor een nog zachtere ondergrond van geprikte wol vilt, met prachtige natuurlijke structuren.

 

De afwerking van de grafmand

Om de deksel passend op de mand te maken, kan de Wilgenstudio verschillende sluitingen aanbrengen , met bijpassende natuurlijke materialen, zoals touw, hout, bewerkte wilgentakken en/of leer.

Ook zijn de randen van de mand omringd door mooie sterke handgrepen, meestal van dik touw met natuurlijke vezels.

 

De opbouw van de grafmand

De grafmanden worden grotendeels gedragen door een vurenhouten bodem, van waaruit het wilgenwerk via de ingestoken staken prachtig omhoog klimt in verschillende natuurlijke kleurschakeringen.  Uiteraard is een egale tint ook altijd mogelijk , het is maar net wat bij u of de overledene past. Alle manden zijn voorzien van een decoratieve stoere doch sierlijke deksel, met in het midden een groot stuk Vuren of Douglas hout, verwerkt tussen het handgemaakte wilgenwerk, afgerond met een mooie vlechtrand.

 

Vervoer en opslag

De grafmanden kunnen bij u afgeleverd worden tegen een meerprijs van 0,30 cent per kilometer.

Tevens hebben wij een opslagmogelijkheid voor u tegen betaling, als u wenst om van te voren al een mand te bestellen, maar u geen opslagruimte heeft.

Zie hiervoor onze bedrijfsmogelijkheden en voorwaarden pagina.

 

klik op de onderstaande foto’s voor meer informatie per grafmand !

 

 

  • Heeft u zelf inspiratie qua samenstelling of vragen, dan kunt u contact met ons opnemen.
  • Klik ⇒ hier, om te zien welke grafmand op dit moment op voorraad is.
  • Zit de mand die u graag zou willen hebben er niet bij, dan kunt u ons altijd vragen of de mogelijkheid er is, dat wij deze voor u kunnen maken