unieke organische wilgentenen schaal

21 april 2022 Uit Door De Wilgenstudio
unieke organische wilgentenen schaal

Nieuw in de collectie, organische witte wilgentenen schalen. Door in de witte schaal met gekleurde wilgentenen te werken krijgt deze schaal een eigenzinnige organische uitstraling. Iedere schaal is uniek in zijn kleurstelling en er kan gekozen worden uit verschillende kleuren, roodbruin, groen of zwart (met blauwe waas er over).

Elke wilgentenen schaal is op deze manier persoonlijk en draagt bij aan een uniek en liefdevol afscheid. Er kunnen gekleurde wade in, maar ook een neutrale tint zoals bijv grijs. Binnen kort verschijnen hier inspirerende foto’s over.

U kunt contact met ons opnemen als u eigen wensen of kleurstellingen heeft. 0612855059 of 0641469037 of via de mail, dewilgenstudio@gmail.com

Deze baar is ook te gebruiken op de natuurbegraafplaatsen in Nederland. Net als alle andere producten van de Wilgenstudio. Maar ook zijn de producten van de Wilgenstudio LVC goedgekeurd, dus ook geschikt voor in de crematoria. Bij gebruik van de schaal van wilgentenen kan een invoerplank verplicht zijn voor de crematie.

Invoerplanken zijn mee te bestellen bij de Wilgenstudio

organische wilgentenen schaal

organische wilgentenen schaal

 

 

organische wilgentenen schaal

organische wilgentenen schaal