Waden

 

De laatste jas, door Anneke Copier

Eén met de natuur

Deze waden worden gemaakt in het atelier van Anneke in Hauwert, met respect voor mens en milieu. Deze waden vormen een prachtige combinatie met de grafbaren en grafschalen van de Wilgenstudio.

Natuurlijk zijn ze ook bruikbaar in de grafmanden.

Een wade bestaat voor 100% uit organisch materiaal; wol, dat met de hand is vervilt, soms met een toevoeging van vlasvezels, zijdevezels of natuurlijk papier. De binnenzijde van de laatste jas heeft zakken, om de overledene iets persoonlijks mee te kunnen geven. Met knopen wordt de jas zowel aan de binnen als buitenzijde vastgezet.

 

 

 

westfriese grafbaar

 

 

 

 

Aanschaffen of  zelf maken?

Er zijn zowel bij de Wilgenstudio als in het atelier van Anneke Copier (Felt Fashion & Art),  een aantal wades op voorraad. Ook is het mogelijk om zelf een wade te maken onder begeleiding en met behulp van Anneke. Hiervoor gaat u eerst in gesprek over het ontwerp, materiaal en kleurkeuze, waarna u samen de wol tot wade maakt.

 

Prijs per wade; 495,00 euro

In combinatie met een baar of schaal vanuit de Wilgenstudio ontvangt u 5% korting.

 

Binnenkort kunt u de gehele collectie vinden in onze online uitvaartwinkel en in onze showroom

 

 

Voor meer informatie over de wade, kunt u contact opnemen met

Anneke Copier

06-51856715

copier.anneke@gmail.com

www.annekecopier.nl

 

Door het gebruik van zuiver wol zijn de waden ook geschikt voor gebruik op natuurbegraafplaatsen, maar natuurlijk ook op gewone begraafplaatsen en crematoria

 

Graafbaar met 100% vilten wade