Grafmanden

 

 

De Wilgenstudio heeft op dit moment 5 typen grafmanden in het assortiment, verkrijgbaar in de kleuren bruin, groen en wit, of in verschillende kleurschakeringen. Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie.

 

 

Zorg & Aandacht

‘De grafmand, een warm nest om in te gaan’

In deze tijd is er veel mogelijk op het gebied van begraven worden, ook in Nederland. Zo ook de keuze betreft materiaalgebruik van de kist,  waarin u begraven of gecremeerd zou willen worden. Naast massief hout  en gefineerd multiplex, kunt u nu ook kiezen voor grafmanden van wilg of zelfs voor een kartonnen  doodskist.  Ook bij de bekleding, het matras en de kussen is een breed aanbod verkrijgbaar.

Bij De Wilgenstudio vinden wij het een uitdaging om combinaties van natuurlijke materialen aan te kunnen bieden, maar ook een samenvloeiing  te creëren tussen diverse ambachten.

 

Zo hebben wij op dit moment verschillende soorten grafmanden van wilg en combinaties van wilg met hout van Staatsbosbeheer, de bekleding  van ongebleekt katoen, het matras van zuiver wol (lokaal afgenomen) en het kussen eveneens gevuld met dit materiaal.

Als mooi detail gebruiken wij touw van natuurlijke vezels, die tevens de grafmand draagbaar maakt.

Kortom, de Wilgenstudio biedt u mooie en milieuvriendelijke
handgemaakte wilgen grafmanden, met een eigenzinnige look