Nieuws uit de Wilgenstudio

3 december 2021 Uit Door De Wilgenstudio
Nieuws uit de Wilgenstudio

Nieuw in de Wilgenstudio, deze nieuws blog. Wekelijks zullen we onze bezoekers, klanten en volgers op deze manier op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en producten, maar ook zullen we via het blog regelmatig stukken uit onze visie en en filosofie achter het bedrijf bespreken. Ook  zal er af en toe een uitstapje buiten de Wilgenstudio gedaan worden naar andere  bedrijven waar we nauw mee samen werken, maar er zullen ook items verschijnen over bijvoorbeeld de natuurbegraafplaatsen waar we mee samen werken.

Tevens wordt er gewerkt aan de uitvoering van een nieuws brief. Het idee hierachter is niet om u als belangstellende te overdonderen met elke week een volle inbox. Er zullen per jaar 6 nieuwsbrieven komen. Wilt u meer op de hoogte blijven van de dagelijkse gang van zaken, volg dan ons blog, of via Instagram of Facebook.

Er wordt gewerkt aan een formulier op de website om u te kunnen inschrijven voor onze nieuws brief, maar mocht u zich nu al willen aanmelden, dan kunt u een mailtje sturen aan: dewilgenstudio@gmail.com

Wilt u oude blogs of nieuws lezen, dan kan dat op onze Nieuws pagina, rechtsonder in het menu.