laatste loodjes

6 december 2021 Uit Door De Wilgenstudio
laatste loodjes

Er wordt de laatste weken van het jaar nog hard gewerkt aan een seriemanden en grafbaren. Omdat het een ambacht blijft, kun je de productie niet ineens opschroeven. En er wordt zoveel mogelijk gekeken naar de persoonlijke wensen van iedereen. Of u nu een gebruiksmand, een baar of grafmand besteld, er wordt zoveel mogelijk vanuit een persoonlijk contact gewerkt. Opdat u altijd een uniek en met aandacht en liefde gemaakt product krijgt. Wensen worden zoveel mogelijk uitgevoerd en we nemen altijd de tijd voor uw bestelling. Geen massa werk, geen inkoop, wel ambacht en aandacht. Dat zijn ook duurzaamheids doelen voor de Wilgenstudio.

Ook zal er nu wekelijks vanuit de wilgenstudio een blog worden gemaakt waarin een bepaald product, werkwijze of filosofie van de wilgenstudio wordt besproken. Hou daarvoor onze website in de gaten.

Mocht u een specifiek item hebben waarover u een blog zou willen zien, of persoonlijk contact over zou willen hebben, dan kunt u een email sturen aan: dewilgenstudio@gmail.com